Friday, June 19, 2009

pngorbanan+penat=happy

wutsup smua...
haha...
agak penat la....pegi gentng punye penat xhilang lagi da kne recording..
tp xpe..smangat ttp xkn ilang...hehehe....
alhamdulillah..aku dah rcoding single TETAP KE UDARA (new mix) ..
akhirnye kannnnn..
haha...thanks 2 dedek 4 da beat...JD pop shuvit pon thx...hehehehehe....
bile nk siap sme aku pon da xsaba...
so korg 2nggu je la...
insyaallah dlm awal bulan depan.....
=)

Thursday, June 11, 2009

Bersyukur..

salam....

Hari nie aku melalui 2 appoinment yg bg aku adelah peluang tok aku tros berkarya...
peluang nie tentunye diberi olh allah s.w.t..
aku bsyukor dgn ape yg kau bg dan aku tau pe yg sbelum nie adalah dugaan yg kau berikan..
thanks to dodi(manager aka future wifey)..
die yg btnggong jwb handle aku skrg..thank u nur azidah...
thanks jugak kat ejoy..
kalo aku xjmpe kau aku xtau peluang yg ade depan mate nie bside musics aku bro..

to all spporters,
aku xkn henti nk ckp thank u kat korg..
conceto akan di atas sooon!!!!
yeay!!!!
=)

tp,aku xnk kecoh dulu kat sme..aku tkot allah tarik balik kn da ssh..
so nnti kn je ok??...

peace!!

Wednesday, June 10, 2009

to u baby

to:nur azidah bte suhaimi..


syg,
i tak kisah ape yg u nk pk n ckp kat i..
yela..start 2day i xnk ckp byk2 k..
kang u sakit ati i xnk..
i xnk u pk len..xnk tlmpau manje kang u pon rimas...
kurangkn jmpe,rehat n pk balik pasal kite n buat balik ape yg da kite buat...
ok yg?
thanks cuz 2ka url blog u supaye i xleh bace..
pndaaaai u brahsia skrg...
ape2 pon i harap pe yg u buat nie yg tebaek tok u k yg?..
i pnat hri2 gado ngan u yg..
pe i buat sme slh..mklom la,i mmg lahir sbgai org yg bsalah..tak pnah lari dri dibenci yg..
bby,smlm u ckp kat i JGN CKP BNDE YG I X MKSODKN K..
=)
btol pe yg u ckp 2..
tp u igt i slalu ckp kosong ke skrg?..
xtau la,len org len pmikiran..
pmikiran org kurang pndai mcm i nie len sikit..
huh,i xnk gado o pe tp kalo u rase u nk rehat u rehat...
bile u da ok u ckp..
u da byk tlg i yg..i phm..
bia i diri kat kaki sendiri..
u pulak release kn beban u kat pale tu..
dah bykk u tahankn yg..

i harap u xpk bkn2 yg..

love u syg..

Monday, June 8, 2009

salam.....
dlm 2 weeks bturot nie aku dpt 2 nasib malang gile babi yg semua manusia xnk..
knape la blaku kat aku ya allah...............?


1.SCREEN LAPTOP PECAH (rm430 repair)

2.bru je prasan td EXTERNAL YG SIMPAN SEGALE FILE,lagu,beats n pape tok EP aku kena curi..


agak2 korg pe yg aku rase skrg??..
dah bape lame aku keje gile2 tok EP aku diz year??..dah dkt stgh taon n 90% done but at the end smuanye takde dah?..

aku nk marah,ngamok o pape yg bole buat aku puas ati pon xleh..juz bole ketawe,sedeh n share kat korg..life must go on brooooo..


TO MYSPACE FREN-
sory kat smua org trutame mmbe2 myspace yg spot aku dri aku mule dlm bidang nie smpai skrg..aku tpakse tnggohkn ep aku cuz nk cari o buat balik beat aku 2 bkn snang..
if xde korg aku takkan kekal kat top 10 malaysia hip hop genre myspace music n nak cecah 60 ribu myspace profile view!!thanks!!
mayb nie la akibatnye tuhan bg sbb aku tlmpau beria nk siapkn n now aku akan cube blaja besaba n kuatkn smangat cuz nie sme dugaan yg aku dpt cuz aku rase aku xbsyuko....
skrg nie aku sdeh gile even aku seorg rapper yg cam poyo+ bgos(bodo la sape xsdeh kalo ape yg dbuat slame nie hilang ttbe)..
aku down tahap cipan dah nie...damn..(nasib baek dodi still ade n still bg smangat)
sory lg sbb ramai aku time2 mcm nie bnde nie blaku..
aku harap korg still bg aku sokongan tok aku teroskn pe yg aku buat slame nie..
yg paling pnteng aku takkan putos ase utk korg!!!nie jnji aku kalo dpt rcord bali aku nk bg yg tebaek lg dri yg lepas..!!



TO ORG YG REMBAT-
THANKS CUZ KAU TAMBAHKN BEBAN AKU LAGI..HOPE KAT ATAS 2 BG PETIR KAT KAU..



kau btol2 mnyusahkn aku dowh..thanks....

Thursday, June 4, 2009

f.............................................k

fuck,
aku bngang,
tak yah tnye y.