Tuesday, November 16, 2010

XXII - Smells Like Chicken " I LIKE THIS CHICKEN SONG!!!"


SonaOne + Karmal + Qbe have a keen sense of smell. Poultry is the subject

Friday, November 12, 2010

Bersama Mu by Ameen OIAM feat. Joe Farizal

Lyrics by Joe Farizal & Ameen
Prodused & Mixed by Joe Farizal
Recorded at Concerto Studio
Labels Concerto Records 2010
  Bersama Mu by Ameen feat. Joe Farizal by Joe Farizal

PNG Stand Up!!!

Laz month October Joe & Concerto (BOD) Iqbal & Amzar ke Pulau Pinang juz to giv 100%  support to Hasmady aka Mady Bee new artist dibawah Concerto Records utk mereleasekn single pertame die walaupon ade masalah sikit dengan sound mase die perform lagu tu..but everythng semua bagi aku ok punyaaaa..semuanya sempoi..Joe pon perform malam tu bersama Nawee & Fali diiringi dengan live band yg gempak!!!hehehe..


 Esoknye plak kitorg ke Ynot studio recording session single baru Joe,Nawee & Fali..tajuknye KAMI DATANG jadi tunggu lah kedatangan lagu ni yg akan release next year..

Thanks to semua yg terlibat secara langsung atau xlangsung..korg semua sgt best..setiap kali kesana rase mcm kat rumah sendiri...sumpah 3hari kat sana xpuas!!! =)